Ioan Dennis Mariana Piste. Mai multe persoane au anuntat la 112 ca i-au vazut pe cei trei in Valcea, Vrancea sau chiar in Delta Dunarii, iar politistii suspecteaza ca s-ar fi putut retrage intr-o manastire din nordul Moldovei Ioan, Maria si fiul lor
Ioan Dennis Mariana Piste. Mai multe persoane au anuntat la 112 ca i-au vazut pe cei trei in Valcea, Vrancea sau chiar in Delta Dunarii, iar politistii suspecteaza ca s-ar fi putut retrage intr-o manastire din nordul Moldovei Ioan, Maria si fiul lor, Dennis Keller, veniti in vizita la rudele lor din Timisoara in luna noiembrie 2007, nu au mai dat niciun semn de viata din ajunul Craciunului. Dupa ce au stat cateva zile alaturi de fratii Mariei, Dan si Petre Savu, in Timisoara si Dumbravita, cei trei au plecat spre Brasov, cu intentia de a vizita zona Maramuresului si manastirile din nordul Moldovei. Ultima persoana care a vorbit cu ei a fost chiar fiica sotilor Keller, Anita, in varsta de 19 ani, ramasa in Germania, in orasul Gelnhausen. "Mi-au trimis un SMS in ziua de 24 decembrie si mi-au spus sa stau fara griji, ca vor ajunge acasa inainte de Revelion", a povestit Anita pentru CANCAN. Tot in 24 decembrie, dar de dimineata, Dan Savu sustine ca i-a sunat pe cei trei. "Imi faceam griji ca nu mai raspundeau la telefon, dar am vorbit atunci si au zis ca sunt in regula. Nu mi-au spus unde sunt", a declarat Dan Savu. De atunci, nimeni nu a mai auzit nimic de ei. Politistii presupun ca cei trei s-ar fi putut retrage la o manastire din nordul tarii, intrucat sufereau din cauza pierderii tatalui Mariei Keller. Contactata de CANCAN, Elisabeth, mama lui Ioan, domiciliata in Langenselbold, a povestit filmul disparitiei familiei Keller. "Au plecat in 17 noiembrie spre Romania, cu masina lor. Urmau sa stea acolo maximum o luna, dar nici acum nu au mai ajuns. In data de 24 stiu ca fratele Mariei a vorbit cu ea si le-a zis ca de Revelion vor reveni in Germania. Am emotii foarte mari! Zilnic, incerc sa-i sun, dar nu raspunde nimeni", a povestit aceasta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.