Ghinion. Fotbalistul a ajuns in Bucuresti miercuri, la miezul noptii, dar va fi amendat cu 1.000 de euro pentru absenta de la reunirea lotului Cornel Dinu i-a catalogat pe George Blay si pe John Galliquio: "lipsa de profesionalism". Fotbalistii nu-s
Ghinion. Fotbalistul a ajuns in Bucuresti miercuri, la miezul noptii, dar va fi amendat cu 1.000 de euro pentru absenta de la reunirea lotului Cornel Dinu i-a catalogat pe George Blay si pe John Galliquio: "lipsa de profesionalism". Fotbalistii nu-si facusera aparitia in "Stefan cel Mare" miercuri, atunci cand a avut loc reunirea lotului dinamovist. Ieri, la ora 08.00, Galliquio s-a aflat printre "cainii" care efectuau vizita medicala la INMS. Absenta lui de la primul antrenament din noul an al lui Dinamo a fost cauzata de problemele pe care le-a avut pe aeroportul din Amsterdam. Fundasul a venit din Peru si a facut o escala in capitala Olandei. Numai ca avionul care trebuia sa-l aduca la Bucuresti a avut intarziere cateva ore, astfel incat jucatorul a fost nevoit sa-si petreasca ceasuri bune in Schipool, unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. A ajuns, in cele din urma, in Romania, in noaptea de miercuri spre joi. Cu toate acestea, el va fi amendat de catre club pentru ziua de absenta. Se pare ca sanctiunea financiara va fi de 1.000 de euro. In schimb, George Blay nu a venit nici ieri. Oficialii lui Dinamo au auzit ca fotbalistul din Ghana ar avea probleme tot cu avionul, doar ca acestea s-ar intampla pe aeroportul din Paris.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.