Scandalul in care a fost implicat Adrian Mutu, despre care ziarele din Italia au scris ca are o aventura cu Martina Stella, pare a fi produsul unei conspiratii. Unii oficiali ai Federatiei Romåne de Fotbal nu exclud posibilitatea ca italienii
Scandalul in care a fost implicat Adrian Mutu, despre care ziarele din Italia au scris ca are o aventura cu Martina Stella, pare a fi produsul unei conspiratii. Unii oficiali ai Federatiei Romåne de Fotbal nu exclud posibilitatea ca italienii sa incerce sa il scoata din forma pe atacant inaintea lui Euro 2008.

Adrian Mutu este implicat intr-un nou scandal, cu cinci luni inaintea startului Campionatului European de fotbal din Elvetia si Austria. In ziarele din Cizma a aparut mai intai informatia potrivit careia fotbalistul roman ar avea o aventura cu actrita italiana Martina Stella. Potrivit acesteia, cei doi au putut fi zariti in ipostaze intime intr-un separeu de la discoteca Yab, la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA dintre Fiorentina si Mlada Boleslav. “Nu este adevarat, imi iubesc sotia si copiii”, a reactionat Mutu, completat de Martina: “Eu cu Mutu? Acesti paparazzi nu au nimerit-o de aceasta data. Nu vad de ce nu as avea voie sa ies. Este normal sa ies. Am 20 de ani si imi place sa ies seara, sa merg in diferite localuri. Intalnesc multe persoane cu care ma salut sau stau mai mul t de vorba. Cineva ne face o poza si aparem in reviste de scandal. Sunt barbati cu care nu am nici o aventura, nu ma simt atrasa de ei si suntem legati doar de o amicitie stransa”. Ziarele au publicat, apoi, o fotografie cu cei doi . “A vrut sa imi spuna ceva. Nu am auzit pentru ca era muzica tare si s-a apropiat de urechea mea”, a explicat Mutu.

Tricolorii stau in calea fericirii 'squadrei azzura>> la Euro 2008
Inceputul de an este prost pentru Mutu. In afara amintitului scandal, romanul a aflat ca este obligat de FIFA sa plateasca lui Chelsea aproximativ zece milioane de euro, ca urmare a episodului cu drogurile. Din pacate, aceste elemente il pot scoate pe atacantul roman din forma buna dovedita la sfarsitul lui 2007. Adrian Mutu a petrecut Revelionul in postura de mare vedeta a Fiorentinei. El a aratat in ultimul timp o forma sportiva de invidiat, marcand goluri si punand umarul decisiv la ridicarea in clasament a alb-violetilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.