Din ce in ce mai multe firme de pe Wall Street se asteapta ca Federal Reserve, sistemul american de banci centrale, sa reduca agresiv dobanda de politica monetara pe fondul datelor economice slabe, arata un sondaj efectuat de Reuters informeza NewsIn
Din ce in ce mai multe firme de pe Wall Street se asteapta ca Federal Reserve, sistemul american de banci centrale, sa reduca agresiv dobanda de politica monetara pe fondul datelor economice slabe, arata un sondaj efectuat de Reuters informeza NewsIn.
Acest sondaj vine dupa ce in alt chestionar efectuat de Reuters, se arata ca tot mai multe firme cred ca economia americana slabeste cu o rapiditate ce va forta Fed sa reduca dobanda de referinta cu 0,5% cu ocazia sedintei din aceasta luna, fata de nivelul actual de 4,25%. Fed a redus deja cu un punct procentual nivelul dobanzii de referinta cu ocazia celor trei sedinte anterioare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.