Ambitie. Antrenorul-jucator al echipei FC Vaslui a tinut mortis sa fie in forma la reunirea lotului Si-a amenintat jucatorii, dupa ultima partida de anul trecut, cu Dinamo (2-1). "Daca veniti cu surplus de greutate exagerat, veti lua amenzi". Si a p
Ambitie. Antrenorul-jucator al echipei FC Vaslui a tinut mortis sa fie in forma la reunirea lotului Si-a amenintat jucatorii, dupa ultima partida de anul trecut, cu Dinamo (2-1). "Daca veniti cu surplus de greutate exagerat, veti lua amenzi". Si a plecat in Insulele Mauritius, unde si-a petrecut Sarbatorile si trecerea in noul an. Dorinel Munteanu. Despre el este vorba. "Neamtul" uraste demagogia. Cum ar fi putut sa taie in carne vie, la intoarcere, daca si cantarul de sub el ar fi luat-o razna. Ca el, Dorinel, mai este inca si jucator. I-o fi facut Craciunul cu ochiul si i-o fi aruncat nada cu porcusorul fraged, poate chiar la protap. Dorinel, nu si nu! A exclus din alimentatie carnea din animalul preferat al romanului. Mai mult, "Munti" si-a facut un program strict, din care nu au lipsit alergarile, flotarile, genuflexiunile si "abdomenele". In fiecare zi. Dorinel s-a trezit dis-de-dimineata, chiar pe 31 decembrie, pentru a-si duce la bun sfarsit ora programata efortului. "Nu m-am pregatit doar de Craciun, atat, in rest, am tras in fiecare zi", spune antrenorul moldovenilor. Si, totusi, cand a urcat pe cantar, avea ceva in plus. Nu mult, dar avea: "Ei, cateva sute de grame... Varsta isi spune cuvantul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.