Legea bugetului pe 2008 ii lasa pe functionarii din administratia publica fara bani. In acest fel, angajatii care aveau pana acum salarii mici se vor trezi in acest an cu veniturile diminuate. Fara ca cineva sa o spuna direct, este evident pentru to
Legea bugetului pe 2008 ii lasa pe functionarii din administratia publica fara bani. In acest fel, angajatii care aveau pana acum salarii mici se vor trezi in acest an cu veniturile diminuate. Fara ca cineva sa o spuna direct, este evident pentru toata lumea ca aceasta masura va incuraja spaga din administratie. Astfel, daca pana acum se putea adauga salariului de baza plata orelor suplimentare si a participarilor in calitate de membru al diverselor comisii, din acest an aceste privilegii vor fi taiate. Primul care a sesizat aceasta scapare legislativa a fost primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele. „In prezent, un proaspat absolvent de studii superioare are in cadrul unei primarii un salariu de 490 de lei. Nici macar oferirea de tichete de masa nu este permisa de lege.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.