Bancile americane Citigroup si Merrill Lynch poarta negocieri in vederea atragerii unui volum mai ridicat de capitaluri de la investitori, in special de la guvernele straine, potrivit editiei de ieri a cotidianului Wall Street Journal, citat de Reute
Bancile americane Citigroup si Merrill Lynch poarta negocieri in vederea atragerii unui volum mai ridicat de capitaluri de la investitori, in special de la guvernele straine, potrivit editiei de ieri a cotidianului Wall Street Journal, citat de Reuters, informeaza Mediafax.
Citigroup ar putea obtine pana la 10 miliarde de dolari, suma furnizata cel mai probabil in totalitate de structuri straine de stat, in timp ce Merrill Lynch ar putea atrage intre trei si patru miliarde de dolari, cea mai mare parte provenind de la un fond de investitii guvernamental din Orientul Mijlociu. Citigroup urmeaza sa discute injumatatirea dividendelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.