Un tratat de pace intre Israel si Palestina va fi semnat, cel mai probabil, pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor, a declarat presedintelui american George W. Bush. Acesta a dat asigurari in acest sens, ieri, in cadrul unei conferinte de
Un tratat de pace intre Israel si Palestina va fi semnat, cel mai probabil, pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor, a declarat presedintelui american George W. Bush. Acesta a dat asigurari in acest sens, ieri, in cadrul unei conferinte de presa comune cu presedintele palestinian, Mahmoud Abbas. „Sunt convins ca acest lucru se va intampla, ca un tratat de pace va fi semnat inainte sa imi parasesc functia“, a spus Bush, citat de Reuters. El a mai declarat ca Israelul ar trebui sa ajute, nu sa impiedice, modernizarea fortelor de securitate palestiniene. Pe aceeasi linie de idei, Abbas si-a exprimat si el speranta incheierii acordului. „Am inceput negocieri bilaterale cu vecinii nostri israelieni, sub patronajul dumneavoastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.