Procurorul de la Parchetul Tribunalului Alba care instrumenteaza cazul tinerei transate si aruncate pe malul Muresului, a cerut expertizarea psihologica a principalului suspect, cetateanul romano-american Aurel Enea, de 38 de ani. Analiza se va deru
Procurorul de la Parchetul Tribunalului Alba care instrumenteaza cazul tinerei transate si aruncate pe malul Muresului, a cerut expertizarea psihologica a principalului suspect, cetateanul romano-american Aurel Enea, de 38 de ani. Analiza se va derula la Spitalul Penitenciarului Jilava si urmeaza sa stabileasca daca suspectul avea discernamant. Enea a fost arestat la sfarsitul lunii decembrie, in Autogara Deva, pe cand se pregatea sa plece din tara. Desi impotriva sa sunt mai multe probe biologice, dar si indirecte, precum zugravirea locuintei dupa disparitia tinerei, acesta nu a confirmat implicarea in omorarea fetei. Alexandra David, de 17 ani, din Petrosani, a disparut de la domiciliu la inceputul lunii decembrie, iar dupa 10 zile, membrele sale si capul au fost descoperitre in doi saci pe malul Muresului, langa Alba, de un pescar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.