O situatie cam incurcata se intrevede pentru viitorul invatamantului. In ultimul timp, tot mai multe semnale, venite din teritoriu, cer diminuarea numarului de ore repartizate unui elev pentru o zi obisnuita de scoala. Mai mult, daca se poate, chiar
O situatie cam incurcata se intrevede pentru viitorul invatamantului. In ultimul timp, tot mai multe semnale, venite din teritoriu, cer diminuarea numarului de ore repartizate unui elev pentru o zi obisnuita de scoala. Mai mult, daca se poate, chiar eliminarea totala a temelor pentru acasa. Deja, ministerul a percutat la aceste solicitari, a format o echipa de specialisti si se lucreaza intens la reformarea programelor scolare, dupa placul elevilor, a parintilor si a unora dintre profesori. Ziarul nostru a reflectat obiectiv acest aspect, centralizand mai multe pareri pro sau contra. In ceea ce ma priveste, recunosc ca mi s-a cam facut frica de viitorul copiilor acestui binecuvantat taram romanesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.