Adriean Videanu si-a cerut scuze, prin intermediul Jurnalului National, bucurestenilor pentru faptul ca au fost informati ca in primele zile ale anului ar fi fost in tara, desi era plecat in Germania. El a ajuns in Bucuresti abia pe 3 ianuarie sear

Adriean Videanu si-a cerut scuze, prin intermediul Jurnalului National, bucurestenilor pentru faptul ca au fost informati ca in primele zile ale anului ar fi fost in tara, desi era plecat in Germania. El a ajuns in Bucuresti abia pe 3 ianuarie seara. Videanu recunoaste ca era mai cinstit sa se spuna ca este in drum spre tara.

Jurnalul National: Unde ati fost in prima zi a anului? Adriean Videanu: Daca o luam cronologic, am fost de Revelion in Piata Constitutiei intampinandu-l pe presedinte, dupa care am fost alaturi de familia mea si prieteni la Mariotte.

Si apoi ati plecat din tara? Pe 1 ianuarie am fost in primarie si, intr-adevar, seara am plecat din Bucuresti in Germania pentru a rezolva probleme de natura familiala, iar pe 3 seara am revenit in Bucuresti, dat fiind situatia care se crease, cu toate ca nu mai aveam nici un fel de responsabilitate privind deszapezirea. Dar am considerat ca e obligatia mea morala sa vin. Poate n-as fi plecat din Bucuresti daca as fi stiut avertizarea meteo.

Nu v-au anuntat din timp cei de la Administratia Nationala de Meteorologie, totusi a fost cod galben? Pana luni dupa-amiaza, cand eu am plecat, n-am primit nici un fel de informare oficiala si nici n-am stiut. Din pacate, a fost si o eroare de comunicare chiar cu colegii mei din Primaria Capitalei, care nici unul dintre ei nu m-a avertizat de acest lucru. Pot spune ca n-as fi plecat din Bucuresti, pentru ca in mod exagerat s-a incercat sa se asocieze problemele Capitalei cu plecarile mele in concediu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.