"Sorinaccio" doreste sa intareasca Dacia Mioveni cu jucatori care evolueza sau au evoluat la Craiova.

Cornel Frasineanu (UTA Arad), Madalin Ciuca, Dragos Stavaru (ambii Universitatea) si Alex Mandea (CS Armata) ar putea ajunge la ech
"Sorinaccio" doreste sa intareasca Dacia Mioveni cu jucatori care evolueza sau au evoluat la Craiova.

Cornel Frasineanu (UTA Arad), Madalin Ciuca, Dragos Stavaru (ambii Universitatea) si Alex Mandea (CS Armata) ar putea ajunge la echipa argeseana. Ultimul nu are nici o problema in a se transfera la Dacia, insa situatia celor doi alb-albastrii este mai complicata. Universitatea a anuntat ca Madalin Ciuca se poate transfera doar pentru 500.000 de euro, fiind greu de crezut ca cei de la Mioveni vor scoate atatia bani din buzunar pentru a lua un jucator pus pe lista de transferuri. "Discutiile sunt destul de avansate. Madalin este dorit la Mioveni de fostul sau antrenor de la Universitatea si FC Extensiv", a declarat unul dintre reprezentantii jucatorului. Ciuca mai are oferte din Ucraina si Turcia si personal si-ar dori un contract in strainatate avand in vedere ca a implinit deja 25 de ani. Pana una-alta, fundasul central oltean se pregateste la Craiova, participand alaturi de alti colegi la cateva meciuri de fotbal in sala. Daca situatia sa nu se va rezolva, jucatorul va fi obligat sa se prezinte la reunirea lotului Stiintei.

In ceea ce-l priveste pe Dragos Stavaru, acesta s-a pregatit alaturi de Dacia Mioveni zilele trecute si a efectuat marti vizita medicala alaturi de argeseni la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Acesta a fost lasat insa la Craiova pentru a-si rezolva situatia contractuala, oficialii Daciei dorind sa-l ia gratis pe mijlocasul craiovean de 21 de ani. "Daca Mititelu vrea sa ni-l dea doar imprumut, nu il transferam. Daca e de acord sa il detinem 50-50%, atunci sunt sanse sa joace la noi", a declarat "Sorinaccio" pentru craiovamaxima.ro. Cornel Frasineanu, jucator care s-a afirmat la Stiinta, si-a reziliat ieri contractul cu "Batrana Doamna" renuntand la un contract de 120.000 de euro. "Am reziliat amiabil contractul meu cu UTA. Restantele financiare s-au adunat si am zis sa nu ne mai chinuim unii pe altii. Eu am renuntat la toti banii care ii mai aveam de luat, in schimbul actelor. Am mai multe oferte in acest moment, urmeaza sa ma decid zilele acestea", a declarat fotbalistul, despre care se spune ca s-a inteles deja cu Dacia Mioveni. In prezent, alti patru fosti jucatori ai Stiintei evolueaza la Mioveni: Daouda, C. Dobre, Murgan si Vrajitoarea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.