Internationalul roman a facut plingere la Politie pentru inselaciune, nemultumit de conditiile oferite in sejur.

Razvan Rat, fundasul stinga al echipei nationale, a fost pacalit de oferta unei agentii de turism. Internationalul de la Sahtior Donetk a platit 13.000 de euro pentru un sejur de 5 stele in Maldive, in perioada Craciunului, iar la intoarcere s-a declarat nemultumit de conditiile gasite in insule, sub standardele promise. Fotbalistul a reclamat agentia careia ii platise, Romantic Travel, la Sectia 10 Politie, pe motiv ca nu a beneficiat de mese festive, cazare la hotel de 5 stele si alte facilitati.

Reprezentantii agentiei de turism au declarat, pentru NewsIn, ca Razvan Rat si-a cumparat sejurul de la una dintre angajatele noi ale firmei, care ar fi directionat comanda la o alta agentie, pentru care ar fi lucrat in trecut. Rat a plecat ieri spre Donetk pentru a participa la reunirea lotului liderului din Ucraina. „Nu am nimic de comentat. Ma deranjeaza ca aceasta problema personala a ajuns in presa si nu inteleg cum si pe ce cale. Mai tirziu voi acuza in mod sigur pe cineva, dar deocamdata astept sa vad la ce concluzii vor ajunge cei in drept sa se pronunte", a spus Razvan.

Agentia de turism Romantic Travel a comunicat ca Razvan Rat nu a fost niciodata clientul societatii, precizind ca acesta a prezentat vouchere de calatorie emise de o alta agentie de turism, Explore Travel.