Instruita. Fosta Mama Natura refuza sa semneze contracte pe termen lung cu Antena 1 Deoarece in anii pe care i-a petrecut la Antena 1 pozitia in grila postului a devenit din ce in ce mai stabila, Roxana nu se teme sa emita pretentii atunci cand vine
Instruita. Fosta Mama Natura refuza sa semneze contracte pe termen lung cu Antena 1 Deoarece in anii pe care i-a petrecut la Antena 1 pozitia in grila postului a devenit din ce in ce mai stabila, Roxana nu se teme sa emita pretentii atunci cand vine vorba de contracte. Spre deosebire de alte vedete ale postului care renegociaza cel mult de doua ori pe an sau numai la schimbarea formatului pe care il gazduiesc, fosta Mama Natura evita termenele lungi. La masa negocierilor, sefii ei, care cunosc lectia, ii inmaneaza actele in care este prevazuta perioada determinata, impusa de atatea sezoane de Roxana. Potrivit surselor din anturajul voluptoasei prezentatoare, aceasta a fost instruita la sange de Laurentiu, sotul ei, care i-a explicat avantajele si dezavantajele contractelor pe perioade mari de timp. In consecinta, Roxana nu semneaza decat la trei luni o data. Deci, in cazul in care ar ajunge in punctul in care ar considera oportun sa-si dea demisia, nu ar fi nevoita sa astepte prea mult, sa plateasca despagubiri de zeci de mii de euro conform clauzei de exclusivitate, daca ar pleca inainte de incheierea contractului, sau sa se judece cu postul pentru rezilierea lui. Zilele acestea, Roxana se pregateste din nou de negocieri. Conform surselor din postul tv, Mama Natura mai are de filmat doua editii pentru "Vreau sa fiu vedeta", dupa care va fi inclusa intr-un nou format.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.