Dupa un an de invincibilitate, Oltchimul a capotat la Brasov intr-un meci in care nervii au dat in clocot. Patronul formatiei valcene, extrem de suparat pe arbitri, a rabufnit la 24 de ore dupa incheierea meciului, amenintand ca va retrage echipa di
Dupa un an de invincibilitate, Oltchimul a capotat la Brasov intr-un meci in care nervii au dat in clocot. Patronul formatiei valcene, extrem de suparat pe arbitri, a rabufnit la 24 de ore dupa incheierea meciului, amenintand ca va retrage echipa din campionat daca partida nu va fi rejucata. Mai mult, acesta a declarat ca se gandeste sa-i dea in judecata federatia pe arbitri, dar si pe antrenoarea de la Rulmentul, Mariana Tarca. Mai mult, Roibu este hotarat sa nu mai permita jucatoarelor de la Oltchim sa se mai prezinte la echipa nationala antrenata de... Gheorghe Tadici.

Presedintele clubului Oltchim, Ioan Gavrilescu, a vorbit la randul sau despre urmarile derby-ului Rulmentul-Oltchim: „Am depus un memoriu la federatie impotriva arbitrajului si asteptam solutionarea. Rulmentul a jucat dur, iar Luca si Gatzel sunt scoase trei luni din circuit“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.