O tabara din apropierea Romei, in care locuiau ilegal 20 de imigranti romani a fost atacata de persoane ramase neidentificate. Agresorii, un grup de tineri italieni au aruncat cu patru cocteiluri Molotov in zidul cladirii, provocand panica printre c
O tabara din apropierea Romei, in care locuiau ilegal 20 de imigranti romani a fost atacata de persoane ramase neidentificate. Agresorii, un grup de tineri italieni au aruncat cu patru cocteiluri Molotov in zidul cladirii, provocand panica printre cei adapostiti acolo. Dupa atacul cu sticle incendiare, cei aproximativ zece agresori au spart si geamurile autoturismelor parcate in fata adapostului, care apartineau tot imigrantilor romani. In total au fost avariate sase vehicule. In pofida brutalitatii atacului, nicio persoana din adapost nu a fost ranita. Pompierii si carabinierii au sosit imediat la locul incidentului, initiind o ancheta in acest caz.

Autoritatile italiene, precum si presa din Peninsula au comentat ca ar fi vorba despre un atac cu caracter xenofob, condamnand intimidarea cetatenilor romani. Episodul intervine intr-un context retensionat in Peninsula de doua infractiuni recente, avand ca autori romani. Presa italiana a prezentat in ultima perioada din ce in ce mai multe astfel de cazuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.