ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat ieri numirea lui Graham Reece in functia de Regional Director of Project Management pentru Europa Centrala si de Est. Graham Reece va conduce
ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat ieri numirea lui Graham Reece in functia de Regional Director of Project Management pentru Europa Centrala si de Est. Graham Reece va conduce o echipa de management al proiectelor care actioneaza in intreaga regiune si va fi responsabil, de asemenea, cu dezvoltarea designului, cu activitati de procurement si cu managementul tehnologiilor de constructie.
"Suntem foarte incantati sa ii uram bun venit lui Graham in calitate de membru al echipei noastre din Europa Centrala si de Est. Abilitatile sale profesionale de management si experienta in domeniul proiectarii si al constructiilor industriale, in special in cadrul proiectelor realizate conform normelor de dezvoltare durabila, vor sprijini ProLogis sa isi continue dezvoltarea de succes in regiune", a declarat Michael de Jong-Douglas, Senior Vice President and Regional Director pentru Europa Centrala si de Est. ProLogis desfasoara operatiuni in 105 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 29,9 miliarde dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 41,5 milioane metri patrati, in 2.523 de proprietati, la 30 iunie 2007. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.300 de angajati in intreaga lume.
In Romania, ProLogis are in vedere dezvoltarea de parcuri logistice si industriale in orase mari, precum si extinderea investitiilor din Bucuresti. ProLogis investeste 80 milioane de euro pentru constructia primelor sase cladiri din parcul industrial Bucharest A1, ce va avea 12 cladiri peste doi ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.