Manipulare. Un fost director al ANP reaprinde scandalul "Nepoata" in plina criza privind nominalizarea ministrului Justitiei Presedintele Traian Basescu a primit ieri, la o zi dupa ce a respins nominalizarea Noricai Nicolai la sefia Ministerului Jus
Manipulare. Un fost director al ANP reaprinde scandalul "Nepoata" in plina criza privind nominalizarea ministrului Justitiei Presedintele Traian Basescu a primit ieri, la o zi dupa ce a respins nominalizarea Noricai Nicolai la sefia Ministerului Justitiei, un sprijin surprinzator din partea unui fost director la Penitenciare, care a declarat pentru Hotnews ca i s-a cerut sa faciliteze "angajarea nepoatei senatorului Norica Nicolai". Sorin Dumitrascu, fostul director adjunct al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, se refera la celebra nepoata a senatoarei liberale, Ana Hanes Manea (foto jos), care a provocat un scandal acum doi ani cand a intrat in parlament, cu sprijinul Noricai Nicolai, si a votat in locul acesteia. "Mi s-a cerut sa facilitez angajarea nepoatei la Administratia Nationala a Penitenciarelor si mi s-a indicat chiar un domeniu care sa nu presupuna contact direct cu detinutii", a declarat Dumitrascu. Dezvaluirea a fost facuta dupa un an si jumatate de la celebrul incident din aprilie 2006, dar intr-un moment cand presedintele face presiuni asupra premierului sa propuna un alt ministru al Justitiei, pe motiv ca perceptia publica negativa asupra faptelor acesteia nu ar duce la cresterea increderii in Justitie. Tariceanu l-a anuntat, ieri, pe presedinte ca nu va retrage nominalizarea Noricai Nicolai.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.