Blonda care interpreteaza rolul iubitei lui Gigi Dumbrava, mafiotul intruchipat de Florin Zamfirescu in telenovela "Inima de tigan" de la Acasa TV, a fost barmanita. Inainte de a fi distribuita in serialul produs de Mediapro, Dana Hauer a lucrat int
Blonda care interpreteaza rolul iubitei lui Gigi Dumbrava, mafiotul intruchipat de Florin Zamfirescu in telenovela "Inima de tigan" de la Acasa TV, a fost barmanita. Inainte de a fi distribuita in serialul produs de Mediapro, Dana Hauer a lucrat intr-un bar in Cipru. Originara din Sibiu, tanara a avut o slujba sezoniera (pe timpul verii) in Insula Afroditei, insa nu a reusit sa se adapteze. "E un fel de a spune ca lucram. Toata lumea venea si se uita la mine ca la o maimuta, pentru ca fizionomia mea e mult diferita de cea a fetelor nascute acolo. Nu mi-a placut situatia si m-am intors acasa", a declarat Dana in "Protv Magazin". Blonda a reusit sa obtina rolul in telenovela, dupa ce sora ei mai mica a inscris-o la casting. Potrivit propriilor marturisiri, nu seamana deloc cu personajul ei, nici macar in privinta preferintelor vestimentare. Cu toate ca a lucrat si ca model, Danei nu ii plac rochiile mulate si fustele foarte scurte pe care le poarta "Pisi" in serial, fiind mai degraba adepta unui stil sportiv.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.