Bihoreanul Petrisor Ruge, perechea Andreei Balan la emisiunea "Dansez pentru tine", a avut parte de un succes neasteptat la concursul international din Mexic, incheiat la finalul anului trecut, "Bailando por un sueno". Desi nu a iesit castigator, da
Bihoreanul Petrisor Ruge, perechea Andreei Balan la emisiunea "Dansez pentru tine", a avut parte de un succes neasteptat la concursul international din Mexic, incheiat la finalul anului trecut, "Bailando por un sueno". Desi nu a iesit castigator, dansatorul a fost votat cel mai popular dintre participantii masculini la competitie. Sarmul baiatului simplu din satul Tarian i-a cucerit definitiv nu doar pe telespectatorii mexicani, ci si pe producatorii de televiziune din aceasta tara, care i-au facut oferta de a juca intr-o telenovela. Petrisor nu a refuzat propunerea, insa a cerut un ragaz pentru a da un raspuns ferm. Intre timp, partenerul Andreei Balan s-a intors la viata lui obisnuita, continuand sa se poarte ca un baiat simplu. Potrivit ziarului "Bihoreanul", acesta face naveta zilnic Tarian-Oradea, lasand in urma amintirile exotice despre Mexic, unde a facut plaja la Acapulco si a mancat "Chapulines", un sortiment culinar din gandaci uscati cu gust acrisor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.