Acest organism al FIFA este format din 21 de membri, dintre care zece sunt reprezentanti ai fotbalistilor, zece ai cluburilor si unul independent. Camera de Rezolvare a Disputelor va stabili suma pe care trebuie sa o plateasca Mutu dupa ce Tribunalul
Acest organism al FIFA este format din 21 de membri, dintre care zece sunt reprezentanti ai fotbalistilor, zece ai cluburilor si unul independent. Camera de Rezolvare a Disputelor va stabili suma pe care trebuie sa o plateasca Mutu dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis ca actualul jucator al Fiorentinei este nevoit sa achite aceasta compensatie. Chelsea a cerut compensatii in valoare de opt milioane de lire sterline (aproximativ 11,2 milioane de euro), considerand ca Mutu a incalcat clauzele contractuale, ceea ce a dus la concedierea fotbalistului roman. Chelsea l-a achizitionat pe Mutu de la AC Parma, in vara lui 2003, pentru 15,8 milioane de lire sterline ((22,5 milioane de euro) si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping.
Mutu a fost suspendat sapte luni de federatia engleza pentru consum de cocaina si, dupa ispasirea pedepsei, a semnat cu Juventus din postura de jucator liber, apoi a fost cumparat de Fiorentina, pentru 7,5 milioane de euro, in vara lui 2006. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.