Aflati mai mereu in cautarea unor zone de refugiu cat mai inaccesibile muritorilor de rand, VIP-urile Timisoarei au descoperit un nou loc care dispune de toate conditiile pentru o iluzorie protejare a imaginii publice. Statiunea Muntele Mic a deveni
Aflati mai mereu in cautarea unor zone de refugiu cat mai inaccesibile muritorilor de rand, VIP-urile Timisoarei au descoperit un nou loc care dispune de toate conditiile pentru o iluzorie protejare a imaginii publice. Statiunea Muntele Mic a devenit, in ultima vreme, o autentica „Mecca“ a sezonului friguros spre care se indreapta, la fiecare sfarsit de saptamana, oamenii cu bani din capitala Banatului.

Situata la circa 120 km de Timisoara, in judetul Caras-Severin, in muntii Tarcu, la o altitudine de 1.525 metri, statiunea Muntele Mic pare a fi readusa la viata de navala timisorenilor, care au animat cabanele, partiile de schi si putinele barulete din zona. Atractia acestui loc este cu atat mai mare, cu cat acolo se poate ajunge doar dupa parcurgerea cu telescaunul a celui mai lung traseu montan din tara, care masoara peste 4 km, in conditiile in care accesul cu masina este imposibil in lunile de iarna. Tocmai de aceea, in ultimul week-end, pe partiile de schi de pe Muntele Mic au putut fi vazuti mai multi miliardari timisoreni. Imbarcati in snowmobile, acestia au provocat iritare printre s utele de schiori. „Nu inteleg de ce nu se iau masuri impotriva celor care strica toate partiile cu snowmobilele. La urcarea cu teleschiul am cazut de cateva ori din aceasta cauza“, a declarat, revoltata, una dintre turistele care stateau la coada pentru urcarea pe partia Valea Soarelui.

In paralel cu practicarea sporturilor de iarna, timisorenii pare sa fi descoperit un alt motiv pentru care Muntele Mic a devenit atractiv. Oportunitatile imobiliare nu sunt deloc de neglijat, in conditiile in care sunt scoase la vanzare hoteluri, cabane si terenuri pentru constructia de case. „Patronul nostru a fost interesat de achizitionarea Hotelului Sebes, a si oferit 500.000 euro, insa proprietarul cladirii vrea un milion de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.