Planuri. Desi are masuri aproape ideale, frumoasa din Focsani vrea o cariera in diplomatie Sorina Neacsu, focsaneanca de 17 ani care a castigat titlul de "Miss Tourism Metropolitan International", desfasurat in noaptea de Revelion in Malaezia, va do
Planuri. Desi are masuri aproape ideale, frumoasa din Focsani vrea o cariera in diplomatie Sorina Neacsu, focsaneanca de 17 ani care a castigat titlul de "Miss Tourism Metropolitan International", desfasurat in noaptea de Revelion in Malaezia, va dona jumatate din banii primiti la concurs unui camin pentru batrani. Colegii fetei de la Liceul "Edmond Nicolau" spun ca aceasta a fost dintotdeauna atenta cu cei care au nevoie de ajutor. "O cunosc pe Sorina de sase ani si am avut multe ocazii in care mi-am dat seama ca este un om bun la suflet. Daca are bani in buzunar si strada este plina de cersetori, ii da pe toti saracilor. Cat despre imprumuturile dintre colegi si prieteni, ea a fost, mai mereu, salvarea noastra", sustine Lidia, una dintre prietenele Sorinei. Odata cu trofelul "Miss Tourism International", focsaneanca a primit 3.000 de euro. "Voi da banii celor ce au ajuns la azil parasiti la batranete de toata lumea. Toti imbatranim si e pacat de ei", ne-a spus Sorina Neacsu. Adolescenta si-a inceput cariera de model la varsta de 12 ani, dar nu doreste sa se dedice in totalitate acestui domeniu pe viitor. "As vrea sa am o cariera in domeniul relatiilor internationale si sa-mi deschid o casa de moda", spune fata. Modelul de pe Milcov povesteste ca pentru "Miss Tourism International" a stat in cantonament timp de trei saptamani in Malaezia. "Mancarea de acolo se bazeaza pe orez si peste. Mi-a placut mult, mai ales ca am avut ocazia sa vizitez multe locuri. M-au impresionat pestera Batu, unde am urcat trei sute de scari, dar si maimutele salbatice", ne-a povestit Sorina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.