In tara
Vremea va fi predominant inchisa si umeda. Vor cadea precipitatii, pe arii extinse. In sudul si sud-estul tarii vor predomina ploile, care, mai ales noaptea, vor fi mai insemnate cantitativ (mai mari de 10-15 l/mp). In restul ter
In tara
Vremea va fi predominant inchisa si umeda. Vor cadea precipitatii, pe arii extinse. In sudul si sud-estul tarii vor predomina ploile, care, mai ales noaptea, vor fi mai insemnate cantitativ (mai mari de 10-15 l/mp). In restul teritoriului, vor fi mai ales ninsori. Vantul va deveni moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime de la -1-0 grade in nordul Moldovei pana la 10-11 grade in Muntenia si in Dobrogea. Minimele se vor incadra, la nivelul intregii tari, in general, intre -7 si 3 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi inchisa si umeda. Va ploua, mai insemnat cantitativ in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8-9 grade, iar cea minima de 2-3 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.