Temperaturile cu multe grade sub minus care s-au abatut de ceva timp asupra tarii noastre au facut probleme nu numai participantilor la trafic, ci si artistilor. Astfel, creatoarea de moda Zina Dumitrescu a fost nevoita sa se abata pentru o zi din f
Temperaturile cu multe grade sub minus care s-au abatut de ceva timp asupra tarii noastre au facut probleme nu numai participantilor la trafic, ci si artistilor. Astfel, creatoarea de moda Zina Dumitrescu a fost nevoita sa se abata pentru o zi din focul creatiei tocmai din cauza gerului care a pus stapanire pe atelierul sau. Si pentru ca tacamul sa fie complet, alimentarea cu gaze a fost oprita, astfel incat „Mama“ Zina si ajutoarele sale au fost obligate sa-si ia o zi libera si sa stea acasa, la caldura. “Am foarte multa treaba, ma pregatesc intens pentru noua colectie pe care o voi prezenta la Bucharest Fashion Week, editia de primavara. Deocamdata caut materiale deosebite care sa-mi inspire ceva si abia apoi ma pun pe creat modelele. La mine materialul conteaza foarte mult si acum cercetez piata sa gasesc tot ce este mai bun.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.