Irina Schrotter a intrat in blogosfera. Creatoarea de moda si-a facut propriul jurnal on-line, la adresa http://irinapentruiasi.blogspot.com/, urmand exemplul mai multor politicieni, dupa ce si-a anuntat candidatura la fotoliul de primar al Iasiului
Irina Schrotter a intrat in blogosfera. Creatoarea de moda si-a facut propriul jurnal on-line, la adresa http://irinapentruiasi.blogspot.com/, urmand exemplul mai multor politicieni, dupa ce si-a anuntat candidatura la fotoliul de primar al Iasiului. De altfel, primul sondaj pe care Irina Schrotter l-a postat pe blog se refera la sansele sale in alegerile din acest an. Mai mult, designerul tine sa specifice clar faptul ca, desi au fost mai multe speculatii cu privire la intrarea sa intr-un partid, ramane la ideea initiala de a candida ca independent. Tot aici, Irina Schrotter isi expune si motivele pentru care a luat decizia de a parasi podiumul pentru primarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.