Cantareata de muzica populara, Florica Zaha, risca sa ajunga dupa gratii pentru ca ar fi introdus ilegal in tara flori importate din Olanda, in valoare de cateva miliarde de lei vechi. Proprietara a florariei "Floricica", artista este protagonista u
Cantareata de muzica populara, Florica Zaha, risca sa ajunga dupa gratii pentru ca ar fi introdus ilegal in tara flori importate din Olanda, in valoare de cateva miliarde de lei vechi. Proprietara a florariei "Floricica", artista este protagonista unui dosar cu iz de evaziune fiscala, aflat pe rol la Judecatoria Oradea. Neregulile au avut loc intre 2000 si 2001, prin firma acesteia fiind introduse in Romania flori a caror valoare era redusa de pana la 80 de ori in acte. Florica Zaha sustine, insa, ca totul e o inscenare. "E razbunarea unei escroace care a facut afaceri cu mine la un moment dat. Am realizat prea tarziu ca suferea de schizofrenie si de paranoia. A vrut sa se razbune cand am intrerupt relatiile cu ea. Eu si sotul meu suntem nevinovati!", a declarat cantareata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.