Xie Pingfa, un oficial chinez, a fost destituit din functie si exclus din Partidul Comunist, din cauza ca i-a facut mamei sale o inmormantare fastuoasa. Fost director al administratiei drumurilor din provincia Guangdong, Xie a starnit mania mai-mari
Xie Pingfa, un oficial chinez, a fost destituit din functie si exclus din Partidul Comunist, din cauza ca i-a facut mamei sale o inmormantare fastuoasa. Fost director al administratiei drumurilor din provincia Guangdong, Xie a starnit mania mai-marilor din partid dupa ce a organizat pentru mama sa decedata funeralii impresionante, considerate nepotrivite cu statutul membrilor Partidului Comunist, care trebuie sa fie "modesti si cumpatati pentru a oferi un exemplu corespunzator celorlalti cetateni". La inmormantare au participat peste 1.000 de cunoscuti, inclusiv opt oficiali din administratia drumurilor si alti angajati. Xie a montat chiar si o scena unde apropiatii sa-i poata aduce un ultim omagiu mamei sale si a angajat o orchestra de 20 de muzicieni care sa cante in timpul funeraliilor. Dupa slujba, toti cei prezenti au fost invitati la o un restaurant, unde Xie a inchiriat peste 100 de mese si a primit si impartit diverse daruri si bani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.