Fostul presedinte al clubului UTA, Nicolae Bara, l-a actionat in judecata pe fostul sau asociat, Sandu Ion, ex-vicepresedinte al gruparii aradene, iar procesul va demara la 29 ianuarie la Judecatoria Arad. Ruptura dintre cei doi fosti finantatori ai
Fostul presedinte al clubului UTA, Nicolae Bara, l-a actionat in judecata pe fostul sau asociat, Sandu Ion, ex-vicepresedinte al gruparii aradene, iar procesul va demara la 29 ianuarie la Judecatoria Arad. Ruptura dintre cei doi fosti finantatori ai gruparii aradene s-a produs anul trecut, cu mai multe dispute care s-au purtat in mass-media. Considerandu-se calomniat, Nicolae Bara l-a actionat in instanta pe fostul sau asociat de la UTA, Sandu Ion, caruia i-a solicitat suma de un milion de euro drept despagubiri pentru daune morale. „Eram foarte decis si nu am avut nicio clipa de gand sa renunt la acest proces.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.