Culmea. Dascalul care s-a imbatat si a batut o taxatoare e cantaret in corul unei biserici din Navodari Consiliul profesoral al cadrelor didactice de la scoala din localitatea constanteana Mihai Viteazu urmeaza sa se intruneasca pentru a decide daca
Culmea. Dascalul care s-a imbatat si a batut o taxatoare e cantaret in corul unei biserici din Navodari Consiliul profesoral al cadrelor didactice de la scoala din localitatea constanteana Mihai Viteazu urmeaza sa se intruneasca pentru a decide daca este cazul sa-l sanctioneze pe invatatorul Gabriel Scanteie, acuzat ca este alcoolic, scandalagiu si homosexual. Dupa ce acest lucru a fost facut public, parintii elevilor au cerut ca Scanteie sa fie schimbat din functie, din cauza posibilei influente negative. "Nu ma intereseaza ce face el in timpul liber, ce apucaturi sexuale are, dar este adevarat ca este inconjurat de persoane rau famate", a declarat directoarea Dorina Cardog. Femeia sustine ca invatatorul e apreciat, mai ales ca e student la Teologie si canta intr-un cor bisericesc. Ultimul scandal in care a fost implicat invatatorul a avut loc in urma cu mai multe zile, intr-un microbuz. Politistii l-au amendat pentru a doua oara in decurs de patru luni, dupa ce a vomat si a batut o taxatoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.