Avocatul lui Ciomu solicita atunci instantei expertiza traumatologica sau efectuarea unei exertize de acest gen asupra lui Ion Jiga, care sa evidentieze starea acestuia dupa operatia reconstructiva. Pe de alta parte, potrivit Mediafax, instanta a res
Avocatul lui Ciomu solicita atunci instantei expertiza traumatologica sau efectuarea unei exertize de acest gen asupra lui Ion Jiga, care sa evidentieze starea acestuia dupa operatia reconstructiva. Pe de alta parte, potrivit Mediafax, instanta a respins o cerere prin care se solicita expertiza psihologica a partii vatamate, Ion Jiga. Avocatul acestuia a declarat in fata instantei ca expertiza nu-si are rostul deoarece in acest moment clientul sau se afla in aceeasi stare psihica. "Victima, de numai 33 de ani, este lipsita de functiile de reproducere si nu va avea o stare psihica mai buna. Nu trebuie sa fii expert ca sa-ti dai seama de aceste lucruri. Se spune ca Jiga a beneficiat de o vindecare miraculoasa, dar trebuie sa va spun ca, practic, i s-a pus o bucata de muschi de pe mana in locul respectiv, care e mai mult de ordin estetic. Victima traieste un calvar continuu, stresul este puternic, ii este rusine si sa iasa pe strada. E o dovada de cinism", a declarat avocatul victimei.
"Din perspectiva faptelor, asa cum reiese din dosar, apreciem ca traumatismul suferit de partea vatamata este major si, de asemenea, este o problema psihica majora", a sustinut procurorul de sedinta. Judecatoria Sectorului 5 l-a condamnat pe Ciomu la un an de inchisoare cu suspendare, sentinta fiind contestata la Tribunalul Bucuresti. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.