Compania aeriana British Airways va lansa o noua divizie care va pune la dispozitie zboruri directe intre Europa si SUA, pentru a profita de acordul "cer deschis" ce lanseaza piata zborurilor transatlantice catre concurenta, anunta Financial Times, i
Compania aeriana British Airways va lansa o noua divizie care va pune la dispozitie zboruri directe intre Europa si SUA, pentru a profita de acordul "cer deschis" ce lanseaza piata zborurilor transatlantice catre concurenta, anunta Financial Times, informeaza Reuters, citat de NewsIn. "Divizia se va lansa in aceasta vara cu zboruri intre New York si Bruxelles" si a inceput deja recrutarea pilotilor, arata un articol publicat pe site-ul de Internet al cotidianului. Cu o asemenea initiativa, British Airways va urma modelul companiei europene Air France-KLM si pe cel al firmelor americane Delta si Continental.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.