Nepasare. Cei doi fotbalisti si-au inchis telefoanele si nu au venit, ieri, la reunirea lotului dinamovist. Urmeaza amenzile Distractia a luat sfarsit. Ieri, "cainii" au ascultat primele comenzi in noul an de la antrenorul Cornel Talnar. Aproape o o
Nepasare. Cei doi fotbalisti si-au inchis telefoanele si nu au venit, ieri, la reunirea lotului dinamovist. Urmeaza amenzile Distractia a luat sfarsit. Ieri, "cainii" au ascultat primele comenzi in noul an de la antrenorul Cornel Talnar. Aproape o ora a durat programul intocmit de tehnicianul din "Stefan cel Mare". Nu si pentru George Blay si John Galliquio. Cei doi fotbalisti nu s-au deranjat sa bifeze debutul pregatirilor. Nici macar nu si-au anuntat absenta, spre supararea lui Cornel Dinu. "Nu stiu ce e cu ei, dar, e clar, au dat dovada de lipsa de profesionalism. Vom vedea ce s-a intamplat si, daca este cazul, sa fie amendati", au fost cuvintele "Procurorului". Pana la ora antrenamentului, jucatorii in culpa nu au putut fi gasiti pe telefonul celular. Dinu a explicat, inaintea sedintei de pregatire, ca Dinamo va avea o strategie pe termen scurt, menita sa recupereze diferenta de puncte pe care o au echipele clasate pe primele doua locuri. Si Claudiu Niculescu e cu gandul la puncte, doar ca e realist: "Incercam sa prindem locul al doilea. E prima data cand ma gandesc la acest loc, pentru ca Dinamo a tintit mereu titlul. Dar, asta e! Pentru mine a fost cea mai slaba perioada de cand joc fotbal. Sper sa trec peste ea, odata cu reluarea campionatului". Dupa care s-a dus glont pe teren. Cel care a cazut primul la datorie a fost Stefan Radu. Dupa cateva sprinturi, acesta s-a aruncat pe zapada degajata de pe sintetic. A stat intins cateva minute, timp in care unul dintre masori i-a acordat primul ajutor. Si-a revenit si a luat-o de la capat. Achizitiile pe ultimul loc Dinamovistii au avut neplacuta surpriza sa afle ca, de maine, vor intra in cantonament. Acestia vor pleca la Saftica, unde se vor pregati trei zile. Altfel, conducatorii clubului nu s-au omorat cu achizitiile in aceasta perioada. Jucatorii nu s-au aratat surprinsi. Mai mult, Margaritescu chiar a laudat politica: "Sa ne amintim ca, in vara, Dinamo a facut cele mai tari transferuri. Si pe ce loc suntem acum? Noi am adus echipa aici, tot noi trebuie s-o scoatem".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.