Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Iasi au demarat ieri o serie de controale la bancile din capitala Moldovei pentru a verifica conditiile in care acestea acorda credite de consum persoanelor fizice. „Vom ave
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Iasi au demarat ieri o serie de controale la bancile din capitala Moldovei pentru a verifica conditiile in care acestea acorda credite de consum persoanelor fizice. „Vom avea sub lupa posibile clauze abuzive sau publicitatea inselatoare facuta de aceste banci si vrem sa vedem daca in contracte exista clauze care sunt sau nu abuzive. Estimam ca acest control va dura doua saptamani si l-am initiat dupa ce am primit foarte multe sesizari si reclamatii. Cetatenii reclama ca dobanzile afisate nu sunt reale, ca exista prea multe clauze abuzive in contractele de imprumut si difera mult ceea ce se prezinta in publicitate cu ceea ce e in realitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.