"Poli" nu va plati o suma de transfer, conducerea acceptand sa cedeze Stelei cele 30 de procente pe care le detine asupra fundasului Ifeany Emeghara in schimbul lui Badoi. De asemenea, site-ul oficial al gruparii din Ghencea a anuntat ca FC Steaua si
"Poli" nu va plati o suma de transfer, conducerea acceptand sa cedeze Stelei cele 30 de procente pe care le detine asupra fundasului Ifeany Emeghara in schimbul lui Badoi. De asemenea, site-ul oficial al gruparii din Ghencea a anuntat ca FC Steaua si "Poli" Timisoara au ajuns la un acord cu privire la transferul definitiv al lui Badoi la echipa banateana. "Fostul mijlocas stelist se va alatura lotului Politehnicii pe 9 ianuarie. FC Steaua ii multumeste si ii ureaza mult succes la noua sa echipa!", scrie site-ul gruparii steliste. Badoi a fost transferat de Steaua de la Rapid la sfarsitul lunii mai a anului trecut, in schimbul a 550.000 de euro. Altfel, Vasilica Cristocea, pus pe lista de transferari de catre Steaua, nu exclude posibilitatea de a reveni la FC Farul, echipa care l-a crescut si l-a propulsat in fotbalul mare, dar spune ca nu a fost contactat inca de oficialii constanteni. "Nu am fost sunat de nimeni de la Farul, insa sunt deschis unei oferte de acolo. Farul reprezinta intotodeauna o varianta pentru mine, acolo am crescut, de acolo am plecat la Steaua. Daca voi fi sunat de cineva de la Constanta vom discuta, pentru ca Farul va fi prima mea optiune pentru un transfer. As renunta chiar si la un club din strainatate daca Farul m-ar solicita sa revin. Vreau sa ma intorc la Constanta, astept sa fiu sunat", a declarat Cristocea, care nu a vrut sa vorbeasca despre faptul ca a fost dat afara de la Steaua si despre nici un subiect legat de gruparea din Ghencea. In ceea ce-i priveste pe ceilalti fotbalistii la care Steaua a renuntat, Zaharia si M. Croitoru, acestia sunt doriti de FC Vaslui. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.