Pregatire. In camerele ocupate de-a lungul vremii de liderii lumii interlope, vor fi montate tinte pentru antrenamentele trupelor speciale Arestul Politiei Capitalei, desfiintat in anul 2006, pentru ca nu respecta normele impuse de Uniunea Europeana
Pregatire. In camerele ocupate de-a lungul vremii de liderii lumii interlope, vor fi montate tinte pentru antrenamentele trupelor speciale Arestul Politiei Capitalei, desfiintat in anul 2006, pentru ca nu respecta normele impuse de Uniunea Europeana va fi transformat in poligon de tragere. Astfel, vestitul beci al cladirii de pe Calea Victoriei, unde, in celulele mici si umede au stat, de-a lungul anilor, banditi si criminali celebri, va fi distrus si modificat pentru antrenamentele politistilor. "Nu este normal ca pentru trei focuri de arma, cat trage un politist o data la cateva luni, sa batem drumul pana la marginea Bucurestiului. Amenajam un poligon in subsol pentru a economisi timp si benzina", ne-au spus oamenii legii. In plus, politistii sustin ca bubuiturile armelor nu se vor auzi dincolo de zidurile poligonului, in conditiile in care politistii vor folosi, in general, arme cu aer comprimat, care nu fac un zgomot puternic. Pana ce beciul politiei sa-si gaseasca un rost, celulele, care au acum usile deschise, le amintesc politistilor de toata floarea lumii interlope. Si asta, pentru ca intre zidurile beciului au stat in arest preventiv de la liderii clanului Duduianu, fratii Geamanu si temutul Fane Spoitoru, pana la sangerosul bandit grec Kostass Passaris, ori ucigasul de femei Marian Tiuliumeanu, constanteanul care, la inceputul anilor 2000, asasina prostituate pe care le racola de la rubricile de anunturi matrimoniale. Acum, in lipsa arestului care avea 10 camere si 67 de paturi, Politia Capitalei a amenajat pentru nelegiuitii retinuti, aresturi confortabile, cu aer conditionat si televizoare, la nivelul tuturor celor sase sectoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.