La Indemana. Lev ii ofera sotiei sale, Olga, tot confortul necesar unei vieti lipsite de orice fel de griji Opulenta. Miliardarul israelian Lev Leviev este posesorul celei mai scumpe case noi din Anglia Miliardarul israelian Lev Leviev, apropiat al
La Indemana. Lev ii ofera sotiei sale, Olga, tot confortul necesar unei vieti lipsite de orice fel de griji Opulenta. Miliardarul israelian Lev Leviev este posesorul celei mai scumpe case noi din Anglia Miliardarul israelian Lev Leviev, apropiat al lui Abramovici, s-a mutat in Marea Britanie, si nu oricum, ci intr-o vila de lux. Afaceristul, care a dat lovitura in domeniul afacerilor datorita exploatarii si prelucrarii diamantelor, si-a cumparat, de curand, o locuinta de vis, considerata a fi cea mai scumpa si extravaganta resedinta noua din tara. Deoarece banii nu inseamna mare lucru pentru Leviev, acesta nu a ezitat sa scoata din buzunar peste 47 de milioane de euro pentru a-si satisface capriciul de a deveni proprietar la Hampstead. Piscina se transforma in sala de dans Lev si sotia lui, Olga, impreuna cu doi dintre cei noua copii ai lor se vor muta, cat de curand, in resedinta lor de vis, care are usi blindate, grele de peste jumatate de tona. Cel mai mare moft al miliardarului a fost, insa, acela de a-si placa mozaicul din baie cu aur. La fel de extravaganta este considerata a fi si construirea unui semineu in valoare de 134.000 de euro, de fapt o replica a celui aflat in castelul de la Cliveden. Si pentru ca Leviev are o mare pasiune pentru castelele franceze, a tinut neaparat ca scarile de la intrare sa fie executate dupa tehnicile constructorilor de la Paris, de acum 150 de ani. Factura de aproape un milion de euro de la final nu l-a speriat pe Lev, multumit ca instructiunile lui au fost urmate indeaproape. Resedinta israelianului, care are sapte dormitoare, dispune si de o piscina care poate fi transformata in sala de dans, sauna, salon de coafura si sala de sport.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.