Pentru iubita lui Victor Slav anul nou nu a inceput foarte promitator. Dupa ce a renuntat la toate afacerile sale, declarandu-le falimentare, Anda Adam a mai suferit o pierdere si pe plan profesional. Dupa patru ani de colaborare fructuoasa cu impre
Pentru iubita lui Victor Slav anul nou nu a inceput foarte promitator. Dupa ce a renuntat la toate afacerile sale, declarandu-le falimentare, Anda Adam a mai suferit o pierdere si pe plan profesional. Dupa patru ani de colaborare fructuoasa cu impresarul de origine americana, Joey D?Alvare, cel care a facut-o cunoscuta pe piata muzicala si a contribuit la incasarile ei, aranjandu-i spectacole, Anda a renuntat la contractul de exclusivitate cu acesta. In timp ce unii sustin ca a fost vorba despre unele mici neintelegeri, surse si mediul artistic pun aceasta ruptura pe seama "vedetismului" Andei, care a considerat ca a ajuns prea sus ca sa mai aiba nevoie de impresarul D?Alvare. Chiar si asa, americanul isi pastreaza diplomatia: "Un contract de impresariere nu este un act de casatorie. Este adevarat ca intre mine si Anda nu mai exista, ca pana acum, un contract de exclusivitate, dar asta nu inseamna ca nu mai avem nicio treaba unul cu altul. Vom colabora in continuare, in sensul ca ii voi aranja concerte si pe viitor".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.