Comisarii Garzii Financiare Bucuresti, in frunte cu seful institutiei, comisarul sef Mihai Bordianu, se afla in pragul revoltei. Motivul: cladirea in care isi desfasoara activitatea zilnica, situata pe strada Gutenberg numarul 1, mai are putin si se
Comisarii Garzii Financiare Bucuresti, in frunte cu seful institutiei, comisarul sef Mihai Bordianu, se afla in pragul revoltei. Motivul: cladirea in care isi desfasoara activitatea zilnica, situata pe strada Gutenberg numarul 1, mai are putin si se prabuseste peste comisari.

Garda Financiara Bucuresti functioneaza de multa vreme intr-un imobil vecin cu „palatul“ ce adaposteste Primaria si Prefectura Capitalei. Casa „Garzii“ a fost construita in 1926 si pare ca abia se mai tine la verticala. Coscovita, cu toti peretii, tavanele si structura de rezistenta crapate, cladirea Garzii Financiare Bucuresti a dat ieri seara primul semn de prabusire: zapada topita pe acoperis a incovoiat o parte dintre tavanele in care se afla birourile, iar apa a curs in voie distrugand munca de o jumatate de an a 25 de comisari. Acte si calculatoare deopotriva au fost distruse peste noapte, pierzandu-se totodata si documente originale si baza de date a Diviziei a patra, care se ocupa de controlul celor care lucreaza cu produse petroliere si produse accizate. Patru calculatoare si serverul diviziei a IV-a au fost distruse definitiv. Pe rol sunt sute d e procese probate cu acte, distruse ieri-seara, oameni sunt in arest, in baza acelorasi probe, iar comisarul sef Mihai Bordianu se intreaba pe unde va scoate camasa.

Expertii recomanda evacuarea
Dupa „diluviul“ din birourile Diviziei a IV-a, comisarii Garzii Financiare Bucuresti susoteau ieri pe coridoarele institutiei, spunand cu mana la gura ca le este frica sa mai vina la serviciu ca sa nu se trezeasca cu tavanul in cap sau sa se prabuseasca direct in subsol cu tot cu birourile din dotare. Oamenii au si dreptate. La sfarsitul anului trecut cladirea din str.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.