Acesta a precizat ca intre 10 decembrie si 7 ianuarie au fost inregistrate 38 de cazuri de deces prin refrigerare si 58 de morti subite, la cel putin o treime dintre acestea din urma frigul avand un rol important in provocarea decesului. Majoritatea
Acesta a precizat ca intre 10 decembrie si 7 ianuarie au fost inregistrate 38 de cazuri de deces prin refrigerare si 58 de morti subite, la cel putin o treime dintre acestea din urma frigul avand un rol important in provocarea decesului. Majoritatea celor decedati sunt cazuri sociale, cu varsta de peste 40 de ani. In acelasi interval, au fost inregistrate si 11 decese prin intoxicatie cu monoxid de carbon.
Toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi era deschisa, ieri, traficului rutier, insa manevrele portuare fusesera suspendate in Portul Midia, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si a vizibilitatii reduse. Restul porturilor, Constanta Nord si Sud si Mangalia, erau operationale, la orele pranzului.
Probleme au fost inregistrate in transportul feroviar, unde, din cauza frigului, mai multe sine de cale ferata s-au rupt in judetul Hunedoara, generand intarzieri la trenurile care circulau pe rutele afectate de aceste avarii. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.