"Vodafone s-a angajat să fie unicul furnizor de servicii de telefonie, mobilă, fixă și internet, urmand ca pană la sfarșitul lui februarie rețeau să fie funcțională, iar valoarea contractului semnat cu ANRCTI se ridică la 3,29 milioane lei, adică peste un milion de euro, cu posibilitate de prelungire", au mai spus oficialii ANRCTI.
Vodafone Romania a fost desemnată caștigătoarea licitației lansate de Autoritatea Națională pentru Reglementare in Comunicații și Tehnologia Informației (ANRCTI), la care au mai participat și Romtelecom impreună cu Cosmote pentru serviciile de telefonie mobilă, la sfarșitul lunii septembrie.
Operatorul de telefonie a semnat contractul in ultima zi a anului trecut și se face responsabil de funcționarea rețelei prin care va furniza servicii de telefonie mobilă, fixă dar și internet pană la sfarșitul lui februarie 2008.
Acest contract va insemna pentru ANRCTI reducerea costurilor in comunicații, mai ales că in prezent aceștia foloseau servicii de telefonie fixă și mobilă oferite de opt operatori diferiți.