Afaceri. Hotelul de pe malul Atlanticului l-a costat pe politicianul vasluian 35 de milioane de euro Un consilier judetean din Vaslui, candva ospatar la un restaurant din Onesti, a devenit proprietarul unui luxos complex hotelier in America Centrala
Afaceri. Hotelul de pe malul Atlanticului l-a costat pe politicianul vasluian 35 de milioane de euro Un consilier judetean din Vaslui, candva ospatar la un restaurant din Onesti, a devenit proprietarul unui luxos complex hotelier in America Centrala. Plictisit de viata monotona si de coclaurile de prin judet, Ioan Vranceanu a bagat mana adanc in buzunar si, cu 35 de milioane de euro, si-a achizitionat un hotel pe malul Atlanticului. "O adevarata perla a turismului, care nu prea se vede in Romania", se lauda consilierul vasluian. Complexul de care vorbeste Vranceanu, Suites Palace, are 12 etaje, 168 de camere, cu inca patru constructii a cate patru niveluri, de o parte si de alta. In interior functioneaza patru sali de restaurant, sali de conferinte si de fitness, coafura si multe altele. "M-am gandit sa ma reorientez catre turism. Este o afacere care merge si am o varsta la care trebuie sa ma mai linistesc", crede Ioan Vranceanu. Pentru a reusi sa-si cumpere complexul hotelier, fostul ospatar sustine ca a vandut doua fabrici de cherestea din tara. In rest, a ramas cu mai multe proprietati prin diverse orase din Romania si o serie de afaceri. De altfel, Vranceanu a fost implicat in mai multe scandaluri economice din tara noastra, in special cu petrol. Acum, pe langa faptul ca isi doreste sa ramana consilier judetean, si-a facut documentele pentru a obtine cetatenie panameza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.