Reality-show - Nadia lupta pentru o cauza nobila
Miliardarul american Donald Trump a eliminat-o deja pe una din cele 14 vedete participante la "The Celebrity Apprentice", reality-show difuzat saptamanal de postul NBC, din 3 ianuarie, la ca

Reality-show - Nadia lupta pentru o cauza nobila
Miliardarul american Donald Trump a eliminat-o deja pe una din cele 14 vedete participante la "The Celebrity Apprentice", reality-show difuzat saptamanal de postul NBC, din 3 ianuarie, la care a fost cooptata si Nadia Comaneci.

Trump declara in cadrul unei conferinte de presa, cu cateva saptamani inainte ca sezonul cu numarul sapte al reality-show-ului sa debuteze pe micul ecran, ca i-a fost extrem de greu sa elimine dintre participantii la "The Celebrity Apprentice", concurs la care participa actori, sportivi, cantareti si oameni de televiziune. Si asta pentru ca magnatul a fost pus in situatia de a critica si "concedia" oameni pe care ii cunoaste si ii admira, se arata in Daily News. Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci a promis telespectatorilor NBC ca va face o "figura" de nota 10, asa cum s-a intamplat si la Jocurile Olimpice de la Montreal in 1976, cand juriul i-a oferit de sapte ori punctaj maxim. In cazul in care va castiga marele premiu, 250.000 de dolari, romanca ii va dona Organizatiei Special Olympics in cadrul careia este vicepresedinte al Consiliului Director.

ELIMINATA. Prima cazuta la datorie a fost playmate-ul Playboy Tiffany Fallon. Trump i-a reprosat frumoasei vedete, in editia care a avut loc joia trecuta (si care a fost urmarita de 11 milioane de telespectatori), ca nu a apelat la ajutorul prietenilor sai celebri, cum este Hugh Heffner, pentru a-si ajuta echipa sa stranga mai multi bani in cadrul primei actiuni pe care a intreprins-o: vanzarea de hot-dog pe strazile din New York. La debutul concursului, concurentii au fost impartiti in doua tabere, barbati si femei. Vedetele si-au folosit influenta si au apelat la ajutorul amicilor bogati si faimosi care au cumparat un banal hot-dog si cu 5.000 sau 10.000 de dolari. Printre cei care au raspuns apelului caritabil s-a numarat si primarul New Yorkului, Michael Bloomberg. Actrita Marilu Henner a povestit ca munca grea si tensiunea competitiei i-au afectat in asemenea masura pe unii concurenti incat au avut nevoie de ingrijiri medicale. Castig de cauza au avut in cele din urma domnii, care au reusit sa stranga nu mai putin de 52.286 de dolari, fata de doar 17.038 cat a obtinut echipa doamnelor. Intr-un interviu aparut ieri in Seattle Post Intelligencer, Tiffany o descrie pe Nadia drept spirituala, amuzanta si foarte activa pe parcursul primei probe, chiar daca pe micul ecran a parut mai degraba timida.

DILEMA. "Sincer, in unele cazuri nu am stiut cum sa procedez. Pentru ca pe multi dintre ei ii cunosc, nu neaparat personal, dar stiu la fel ca toata lumea ceea ce au realizat. Nu e usor sa alegi intre medaliati cu aur la Olimpiada sau campioni. A fost o situatie total diferita fata de editiile anterioare ale concursului, unde am eliminat niste tinerei cu studii la Harvard, care nu s-au descurcat", a marturisit Donal Trump, moderatorul emisiunii dupa ce s-au incheiat filmarile pentru emisiune. Omul de afaceri nu s-a oprit aici cu dezvaluirile din culisele show-ului: "Cativa au cedat nervos. Pe de alta parte, am avut surpriza sa asist la o competitie acerba, mai apriga decat oricare alta din istoria acestui reality-show", a precizat Trump.

IN ARENA. Alaturi de fosta gimnasta Nadia Comaneci, in show mai sunt prezenti starul muzicii country Trace Atkins, actorul Vincent Pastore (Sal "Big Pussy" din "Clanul Soprano"), Gene Simmons din formatia Kiss, fostul campion mondial la box profesionist Lennox Lewis, jucatoarea de softball Jennie Finch, actorii Marilu Henner si Stephen Baldwin, modelul Carol Alt, producatorul de televiziune Nely Galan, luptatorul Tito Ortiz. De ce este speciala aceasta editie "The Apprentice"? Pentru ca de asta data, concurentii au fost alesi din randul celebritatilor, spre deosebire de celelalte sase editii, cand tineri absolventi ai unor universitati prestigioase s-au infruntat pentru un post de manager la compania lui Donald Trump. Vedetele incearca sa stranga intr-o perioada data de timp o suma cat mai mare de bani folosindu-se de renumele lor, dar si de abilitati manageriale.

La Antena 3 "The Apprentice" este difuzat la noi de Antena 3, iar sezonul sapte al reality-show-ului il vom vedea, cel mai probabil, in vara acestui an.In cadrul editiei la care a participat si Nadia Comaneci s-au adunat cateva milioane de dolari, fonduri care vor fi donate in scopuri caritabile. Premiul cel mare, 250.000 de dolari pentru o actiune caritabila la alegere, ii revine celui mai bun concurent, vedetei care va scapa de eliminare si il va convinge pe Donald Trump (foto) ca stie sa faca afaceri. Inainte de inceperea filmarilor pentru acest show, celebritatile au semnat un contract de confidentialitate prin care s-au obligat sa nu dezvaluie informatii importante despre emisiune inainte ca aceasta sa fie difuzata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.