Cea mai misto secventa din programul de revelion am vazut-o, la sase dimineata, pe B1 TV. Sub genericul „Revelion 2007–2008", televiziunea din Calea Victoriei difuza, la ora cu pricina, traficul din centrul Capitalei.

Mi s-a parut amuzant si deloc inutil sau aberant. Cred ca imaginile respective au facut chiar si ceva audienta. Cel putin vreo doi-trei pensionari insomniaci (daca nu chiar vreo zece) au ramas, cu siguranta, dupa ce toti manelistii, toti Pepii, toate Zavorancele si toate Tridentele s-au dus la culcare, sa priveasca la televizor masinile care carau acasa diversi petrecareti. Cred ca s-au dat chiar si citeva telefoane pe tema asta: „Domnu' Vasilescu, ati vazut adineauri, pe B1, pejou' ala frumos si lung? Da, da, cred ca era un 407. Frumoasa masina, domnule! A, ia uitati, tocmai a trecut si un Logan exact ca al lu' fiu-meu… O fi fost el? Hai ca va las, sa nu fac aditionale. Sanatate multa si la multi ani!".

N-am apucat sa mentionez pina acum destul de recentul scandal otevist in care a fost implicat compozitorul Horia Moculescu.

Repar aceasta regretabila omisiune in cele ce urmeaza, informindu-va ca nevasta lui Horia Moculescu a folosit si ea, ca multi alti cetateni cu probleme grave, umarul lui Dan Diaconescu, in scopul de a-si varsa pe el amarul. Motivul plingerii doamnei Moculescu: fusese hartuita sexual de fiul lui Horia Moculescu. De fapt, poate ar trebui sa ma exprim putintel mai clar, ca sa nu apara, Doamne fereste, cine stie ce confuzii: cea de-a patra nevasta a compozitorului a fost hartuita sexual de fiul acestuia din cea de-a treia casatorie. Slabut, totusi… O sa se uite repede acest scandal. Mult mai interesant ar fi fost daca, in loc s-o hartuiasca pe cea de-a patra sotie a lui Moculescu, fiul lui Moculescu din cea de-a treia casnicie le-ar fi hartuit pe toate patru sotiile lui Moculescu. Sau – de ce nu? – direct pe taica-sau.