DINAMO - "Cainii" revin din vacanta cu moralul ridicat
Campioana incepe de astazi pregatirea sezonului de primavara cu obiectivul schimbat in urma parcursului slab din prima parte a campionatului, doar locul 6 si 14 puncte distanta de liderul CF
DINAMO - "Cainii" revin din vacanta cu moralul ridicat
Campioana incepe de astazi pregatirea sezonului de primavara cu obiectivul schimbat in urma parcursului slab din prima parte a campionatului, doar locul 6 si 14 puncte distanta de liderul CFR Cluj

Obisnuitul obiectiv al ultimilor ani, titlul, Cupa Romaniei si accederea in grupele Ligii Campionilor, s-a indepartat dupa o prima parte a sezonului neagra. In acest moment, oficialii au stabilit un obiectiv nou: ocuparea unui loc care sa ofere participarea in cupa UEFA. OPTIMISM. Antrenorul Cornel Talnar suna adunarea dupa vacanta, astazi "cainii" urmand a se reuni la stadionul din Stefan cel Mare. Surprinzator, de data aceasta nu va fi nici o noutate in lot, conducerea fixand o alta strategie. "Vom testa si vom trage linie la finalul perioadelor de pregatire", a declarat administratorul delegat Cornel Dinu, in acelasi timp si super-vizorul lui Talnar. In ciuda faptului ca ocupa doar locul 6, la 14 puncte distanta de liderul CFR Cluj, dinamovistii raman optimisti dar si realisti. "Eu cred ca locul doi este accesibil si avem sanse destul de mari sa prindem aceasta pozitie, care ne-ar duce in preliminariile Ligii Campionilor. Suntem constienti ca avem de tras dar avem puterea de a ne reveni", a mai adaugat "Danciugol". Dupa vizita medicala, ros-albii vor continua antrenamentele la Saftica, iar pe data de 16 se va pleca in primul stagiu de pregatire, in Cipru, unde se va sta doua saptamani. Intre 3 si 15 februarie, "cainii" vor efectua al doilea cantonament, in Turcia.


In probeDupa Miroslav Vajs, "cainii" vor testa in perioada de pregatire un alt fotbalist macedonean. Este vorba de Blagoja Todorovski, 22 de ani, un jucator de banda dreapta de la formatia Sileks Kratovo. "Il asteptam la reunire pentru ca vreau sa-l vad la antrenamente. Va merge sigur cu noi in Cipru", a declarat antrenorul Cornel Talnar. De asemenea, in probe mai este asteptat si sarbul Pavlovici, care s-a mai aflat in atentia lui Dinamo si vara trecuta.


ContrazicereDesi au declarat ca nu sunt interesati de mijlocasul Otelului Galati, Janos Szekely, oficialii dinamovisti au demarat negocierile cu gruparea galateana. Exista totusi o problema, mijlocasul avand o oferta de doua milioane de euro de la o grupare de prima liga din Rusia. "Este adevarat, discutam cu rusii", a confirmat presedintele "otelarilor", Marius Stan. Daca rusii nu vor ajunge la o intelegere, atunci conducerea campioanei va face o oferta concreta celor de la Otelul.


Macedoneanul Todorovski (fundas dreapta, 22 de ani), sirbul Pavlovici (fundas dreapta 21) de ani si fotbalistul Otelului Galati, Janos Szekely (24 de ani mijlocas dreapta), sint ultimii trei fotbalisti intrati in atentia clubului din Stefan cel Mare. Conform stirilor TVR,  Todorovski este asteptat in Stefan cel Mare miine la reunirea lotului ros-albilor.

Negocierile pentru Janos Szekely ar putea demara astazi, insa numai in cazul in care formatia rusa care este interesata de serviciile fotbalistului  Otelului Galati se  retrage de la negocieri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.