Un roman aflat la munca in localitatea Almedinilla, Spania, a violat o compatrioata chiar in noaptea de Revelion, informeaza presa locala. Agresorul, un barbat in varsta de 30 de ani, a fost retinut de politia spaniola la doar cateva ore de la incid
Un roman aflat la munca in localitatea Almedinilla, Spania, a violat o compatrioata chiar in noaptea de Revelion, informeaza presa locala. Agresorul, un barbat in varsta de 30 de ani, a fost retinut de politia spaniola la doar cateva ore de la incident. Romanul si victima sa lucrau la o ferma din Almedinilla, impreuna cu alti compatrioti. Dupa petrecerea de Revelion, cei doi romani, care locuiau in aceeasi camera, au mers sa se culce. In dormitor, barbatul a scos un cutit si a amenintat-o pe femeie ca avea sa-i taie gatul daca nu intretinea relatii sexuale cu el. Ulterior, agresorul si-a fortat victima sa intretina relatii sexuale cu el, obligand-o la tot felul de perversiuni. La un moment dat, cand barbatul a mers la baie, romanca a reusit sa fuga si i-a anuntat pe ceilalti conationali de ceea ce se intamplase, acestia alertand imediat politia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.