Delicatesa. Un canibal american a fost surprins de politie in timp ce fierbea urechea victimei sale Americanul Christopher Mccuin, in varsta de 25 de ani, a ajuns intr-o celula a politiei din Dallas, dupa ce si-a ucis, transat si pus pe foc prietena
Delicatesa. Un canibal american a fost surprins de politie in timp ce fierbea urechea victimei sale Americanul Christopher Mccuin, in varsta de 25 de ani, a ajuns intr-o celula a politiei din Dallas, dupa ce si-a ucis, transat si pus pe foc prietena, cu intentia de a o manca. Femeia, pe nume Jana Shearer, in varsta de 21 de ani, tocmai se certase cu Mccuin. Acesta, intr-un acces de furie, a omorat-o cu bestialitate, fara sa se mai gandeasca la consecinte. Imediat dupa aceasta, barbatul si-a anuntat parintii, dupa care a chemat politia. In momentul in care ofiterii au descins in locuinta pe care Christopher o impartea cu Jana, acestia l-au surprins pe american in timp ce punea la fiert o ureche a tinerei si infigea furculita intr-o gramada de carne aflata pe masa. "Nu stim daca a apucat sa manance ceva din victima, avea de gand sa o faca sau doar voia sa ne faca sa credem asta", a declarat seriful JB Smith. "Vom afla adevarul la ancheta", a adaugat acesta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.