Cum statea Elena asa/Apa chiar o inghitea/Dar Radu Baron sarea/De la moarte o salva. Astfel a debutat balada populara marca "Etnic", in anul 2008.

Sa trasam, ceva mai amanuntit, firul evenimentelor. Cele trei mandre si toate trei au susti
Cum statea Elena asa/Apa chiar o inghitea/Dar Radu Baron sarea/De la moarte o salva. Astfel a debutat balada populara marca "Etnic", in anul 2008.

Sa trasam, ceva mai amanuntit, firul evenimentelor. Cele trei mandre si toate trei au sustinut, la 3 ianuarie, un concert in Israel. Obosite de atatea horiri si de stransoarea straielor minimaliste cu "iz" popular, ele s-au hotarat sa mai ramana un timp pe malul Marii Moarte, la adapostul unui hotel de cinci stele. Din pacate, l-au parasit, si tocmai de aici era sa inceapa tragedia. Nestiind sa inoate, Elena (foto) s-a varat totusi in piscina, sustinandu-se de o bara. Numai ca existau doua inconveniente: apa, adusa tocmai din Marea Moarta, deci sarata rau, chiar cel mai rau din lume; si centrul de greutate care, la randul sau, isi poate modifica pozitia intr-o clipita. Ceea ce s-a si intamplat, Elena ajungand cu capul sub apa. Salvarea a venit de la managerul trupei, Radu Baron, aflat intr-o duioasa (la inceput!) contemplare, de pe marginea bazinului.

O reusita a serviciului de protejare a vietii prin reflexe rapide in H2O, o invatatura de inceput de an pentru Elena: bateriile nu se incarca in apa, decat daca stii sa inoti. Pentru ca nu intotdeauna va exista prin preajma vreun Baron care sa te salveze...(Anca Stanescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.