Rompetrol a redus, in perioada 7-13 ianuarie, pretul benzinei comercializate in statiile proprii de distributie a carburantilor cu pina la 1,9%, respectiv cu 0,07 lei pe litru, si a scumpit motorina Efix cu 0,03 lei pe litru, a anuntat luni compania
Rompetrol a redus, in perioada 7-13 ianuarie, pretul benzinei comercializate in statiile proprii de distributie a carburantilor cu pina la 1,9%, respectiv cu 0,07 lei pe litru, si a scumpit motorina Efix cu 0,03 lei pe litru, a anuntat luni compania petroliera. Pretul benzinelor Premium Euro 4 si Efix 95, comercializate de Rompetrol in statiile proprii si in reteaua de benzinarii mobile Expres, a scazut cu 0,07 lei pe litru, respectiv cu 0,06 lei pe litru, ambele ajungind la 3,61 lei. Benzina Euro Super 98 fara plumb s-a ieftinit cu 0,07 lei pe litru, la 4,21 lei. Motorina Efix, un brand propriu al Rompetrol, costa incepind de luni 3,76 lei pe litru. Totodata, Rompetrol a mentinut pretul motorinei Super Euro 5 la 4,02 lei pe litru.

Rompetrol este controlat, din luna august a anului trecut, de compania de stat din Kazahstan KazMunaiGaz. In Romania, Rompetrol opereaza peste 300 de statii de distributie a carburantilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.