Un om de afaceri din Mississippi va trebui sa plateasca despagubiri de 750.000 de dolari unui barbat caruia i-a "furat"sotia, relateaza Rompres.

In 1997, Sandra Valentine a inceput sa lucreze pentru Jerry Fitch, un om de afaceri de succes
Un om de afaceri din Mississippi va trebui sa plateasca despagubiri de 750.000 de dolari unui barbat caruia i-a "furat"sotia, relateaza Rompres.

In 1997, Sandra Valentine a inceput sa lucreze pentru Jerry Fitch, un om de afaceri de succes. In urma cu doi ani, femeia a nascut o fetita, devenind clar ca seful ei - nu sotul instalator - este tatal micutei. Cei doi au divortat la putin timp dupa nasterea bebelusului, femeia recunoscand ca are o relatie adulterina cu Jerry Fitch - cel cu care, de altfel, s-a si casatorit.

Sotul inselat, Johnny Valentine, a decis sa-l dea in judecata pe omul de afaceri, pe baza unei legi din Mississippi care permite unui partener tradat sa ceara despagubiri, "pentru pierderea unei relatii, a dragostei si a afectiunii, cat si a unor contacte sexuale regulate" Jerry Fitch a facut apel la hotararea judecatoreasca ce-l obliga sa-i plateasca 750.000 de dolari lui Valentine, insa Curtea Suprema din Mississipii a sprijinit verdictul initial.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.